Om Dildokungen

 Kort om oss

Dildokungen.se ägs av Bonnevier Healthcare AB (556768-7461) som har haft verksamhet inom e-handel sedan 2003. Konceptet Dildokungen.se utvecklas kontinuerligt och målet är att ge dig ett varierande sortiment av dildos, med tillbehör (exempelvis kondomer och glidmedel), som passar alla plånböcker, storlekar och fantasier.

 Så startades Dildokungen

Dildokungen startades i juli 2009. Vi visste att det skulle bli tufft eftersom detta redan då var en etablerad, och faktiskt en ganska mättad, online-marknad. Anledningen till att vi ändå valde att starta Dildokungen var att behovet och efterfrågan fanns från våra kunder på Kondomkungen.se (som startades långt tidigare). Vi ville dock behålla Kondomkungen.se som Sveriges största nischade kondombutik och valde därför att börja sälja sexleksaker i en ny separat online-butik.
  
Vi har fått mycket positiv feedback sedan starten, vilket är roligt, och kommer därför fortsätta stärka Dildokungens varumärke genom att erbjuda bra och innovativa produkter till de bästa priserma vi kan och till bästa möjliga service.
Vänligen,
Zacharias Bonnevier, VD - Bonnevier Healthcare AB

 Varför Dildokungen

Vi sticker ut hakan och vågar påstå att vi kan näthandel och de produkter vi väljer att jobba med. Vi har via våra webbutiker tusentals nöjda kunder vilket borgar för trygghet i ditt val av leverantör. Vi håller eget lager och logistik under samma tak i Vällingby, Stockholm.

Förutom det så jobbar vi mer än heltid med detta och lyssnar alltid på kundens önskemål i val av produkter, erbjudanden och andra aktiviteter.

Dildokungen fokuserar till största delen på dildos (och nära besläktade produktkategorier). 

 Sortimentet

Dildokungens produkter håller högsta kvalitet, och det är produkter som vi tror att du som kund kommer att bli nöjd med. I första hand satsar vi på välkända varumärken, som exempelvis LELO och Fun Factory, men vi är inte rädda att utforska bubblare därute. Allt för du som kund ska kunna välja en välkänd produkt eller en ny spännande, lite mer obeprövad, produkt.

Alla produkter som finns på sajten lagerför vi i eget lager vilket borgar för snabba och säkra leveranser. Beställningar gjorda innan 11.00 skickas samma dag.

Har du en produkt eller produktserie du tror skulle passa vårt sortiment? Kontakta oss.

 Service

Dildokungen erbjuder kundsupport via telefon (08 550 021 95) mellan 10-15.30 (lunch 12-13). Du får även snabba svar på dina frågor genom att mejla oss. Kontorstid får du normalt svar inom ett par timmar. Alla kontaktinformation hittar du här (kontaktsidan).

Dildokungen - Är dig evigt trogen™. 

Övrig information, som exempelvis leveranstider och villkor, hittar du här (villkor).

 Med vänliga hälsningar,
Dildokungen